Stiftskontorcheferne

Stiftskontorchef: De frivillige og professionelle skal være sig selv bekendt som folkekirke

Asger Gewecke, stiftskontorchef i Fyens Stift
Asger Gewecke, stiftskontorchef i Fyens Stift. Foto: Ard Jongsma

Asger Gewecke er stiftskontorchef i Fyens Stift og en erfaren mand inden for det folkekirkelige miljø i Danmark. Han er manden, man ringer til, når man har spørgsmål til procedurer og regler. Kirke.dk bringer som led i serien "Stiftskontorcheferne" her et portræt af den muntre kontorchef

I Odense sidder det tætteste, man kommer på en nestor blandt stiftskontorcheferne i Danmark. 65-årige Asger Gewecke blev ansat som stiftskontorchef i Fyens Stift i 1997.

Stiftskontorcheferne

I denne serie besøger Kirke.dk landets stiftkontorchefer. I ti portrætter deler de forskellige stiftskontorchefer deres erfaringer, udfordringer og glæder ved at stå i spidsen for administration, jura og økonomi i et stift.