Er der problemer med arbejdsmiljøet i folkekirken? Og er der en direkte sammenhæng mellem folkekirkens tostrengede ledelsesstruktur og problemer med arbejdsmiljøet? Kirke.dk følger løbende udviklingen om arbejdsmiljøet i kirken, og her kan man læse alt det, vi har dækket.

Kirkeminister om arbejdsmiljødebat: "Vi løser ikke problemerne ved at sprænge strukturen i stykker"

Folkekirken lider under dårligt arbejdsmiljø, og det skal 'Vi vil bryde tavsheden' have tak for at sætte fokus på. Løsningen er dialog frem for at lave om på den tostrengede ledelsesstruktur. Det siger kirkeministeren efter møde med præster fra bevægelsen mandag

"Strukturen er en vigtig del af denne diskussion, men vi løser ikke problemerne ved at sprænge strukturen i stykker. Vi er nødt til at have en langsigtet, grundig snak, om hvordan og med hvilke greb, vi går til denne diskussion," siger kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) takker nu bevægelsen 'Vi vil bryde tavsheden'. Den har udvist mod ved at sætte personlige fortællinger om dårligt arbejdsmiljø i folkekirken frem i offentligheden.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk