Er der problemer med arbejdsmiljøet i folkekirken? Og er der en direkte sammenhæng mellem folkekirkens tostrengede ledelsesstruktur og problemer med arbejdsmiljøet? Kirke.dk følger løbende udviklingen om arbejdsmiljøet i kirken, og her kan man læse alt det, vi har dækket.

'Bryd tavsheden'-præster mødes med kirkeminister

Bevægelsen 'Vi vil bryde tavsheden' har skabt stor debat om arbejdsmiljøet i folkekirken. Fredag mødes arbejdsgruppen bag bevægelsen med kirkeministeren. Målet er at få ministeren til at indkalde folkekirkens aktører til samtaler om arbejdsmiljøet

"Vi har via facebookgruppen og vores netværk fået rigtig mange beretninger om eksempler på dårligt arbejdsmiljø," siger Sophie Juel, stifter af gruppen "Vi vil bryde tavsheden - bedre arbejdsmiljø i folkekirken" på Facebook. Fredag mødes hun og tre andre præster med kirkeministeren. Foto: Privatfoto.

Opdatering 25. februar: Mødet med ministeren er udskudt til mandag den 28. februar.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk