Organisten, kirketjeneren og kordegnen: Sådan påvirker corona vores hverdag

"Corona smitter mere, når man synger. Og det påvirker, hvordan jeg griber næsten alt an i mit arbejde," siger Peter Navarro-Alonso, organist i Sorgenfri Kirke. Sang er ikke, som det plejer, men til gengæld er der blevet mere plads til det mediterende og stille rum. Foto: Johanne Faigh Larsen

Det er seks måneder siden kirkerne genåbnede. I Sorgenfri Kirke har det betydet en noget anderledes hverdag. Den beskriver en organist, kirketjener og kordegn her

Sorgenfri Kirke seks måneder senere

Den 18. maj 2020 genåbnede kirkerne efter coronanedlukningen, men under en række krav og retningslinjer. Seks måneder senere har Kirke.dk besøgt Sorgenfri Kirke nord for København og talt med medarbejderne om, hvordan coronarestriktionerne har præget deres arbejde. Dette er andet afsnit i en serie på tre.