Hærværk

Vestjysk kirkedige ødelagt i nytårshærværk

Omkring 30 meter af kirkediget i Fåborg er nytårsnat blevet raseret, og de store sten er blevet flået ud af diget. Graver Henning Kristensen har fået grønt lyst af Nationalmuseet til at genopbygge diget, fordi de nederste sten ikke er fjernet. Foto: Kåre Gade

Nytårsnat blev Fåborg Kirke ved Varde ramt af hærværk. I ly af natten har ukendte gerningsmænd ødelagt cirka 30 meter af det dige, der omkranser kirkegården

Fåborg Kirke i Vestjylland er normalt omkranset af et stendige, men nu er et stort stykke af diget blevet ødelagt. Det er sket natten til den 1. januar, hvor ukendte gerningsmænd har raseret kirkegårdsdiget.