Menighedsrådsvalg 2020

Sogne: Frist for annoncering af valgresultat er svær at overholde

Tirsdag den 15. september var der menighedsrådsvalg i folkekirken. En uge efter skal resultatet være offentliggjort i blandt andet lokalaviser. Men fristen er svær at overholde, da aviserne først udkommer efter fristens udløb. Foto: Heiner Lützen Ank

Senest i dag skal resultatet af menighedsrådsvalget offentliggøres i lokalaviser og på kirkernes hjemmeside. Men lokalavisernes deadline er en udfordring

En stor annonce fra Københavns Domsogn i Kristeligt Dagblad gjorde i går opmærksom på resultatet af valgforsamlingen den 15. september. Samtidig gjorde annoncen opmærksom på, at der indtil den 13. oktober er mulighed for at indlevere en alternativ liste og dermed udløse et afstemningsvalg. 

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail