Menighedsrådsvalg 2020

Sangstemmer: "Drengekoret er et aktiv for byen, ligesom messecenteret og fodboldklubben"

6226 stemmeberettigede medlemmer af menigheden i Herning Sogn havde tirsdag mulighed for at stemme ved menighedsrådsvalget. I centrum af valget stod debatten om, hvor stor en plads Herning Kirkes Drengekor skal have i kirkens gudstjenester. Foto: Heiner Lützen Ank

Tirsdagens menighedsrådsvalg i Herning Kirke handlede om frygten for, at nogle ville ændre det, andre holder af. Men vil de nu det? Eller er det blot en fornemmelse?

Seneste: Valgresultatet i Herning Sogn

• Antal indbyggere: 8.467
  • Antal folkekirkemedlemmer: 6.931
  • Antal afgivne stemmer: 944 (inkl. 4 ugyldige og 1 blank)
  • Valgforsamlingslisten: 154 stemmer, 2 mandater
  • Den Folkekirkelige Fællesliste: 785 stemmer, 9 mandater

Drejer man til venstre, når man træder ind ad døren til Herning Kirkes sognegård denne tirsdag formiddag, kan man hos "Stemmegaflen" være med til at synge sange fra den danske sangskat.