Kirkepolitik

Partier utilfredse med regeringens mangel på kirkepolitik

Kirkeordførerne Louise Schack Elholm (V), Birgitte Bergman (C), Jacob Mark (SF) og Mette Hjermind Dencker (DF) er ikke begejstrede over fraværet af kirkepolitik i regeringens nye lovkatalog. Foto: Philip Davali, Niels Christian Vilman, Emil Helms/Ritzau Scanpix.

Flere partier er utilfredse med regeringens ambitioner for kirkepolitikken i det nye folketingsår. Der mangler konkrete lovændringer og kirkepolitiske visioner, mener både røde og blå kirkeordførere

Regeringen og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) mangler ambitioner for kirkepolitikken.