Organister og ungdomskor: Korsangen er i fare på grund af uklare coronaregler

Ifølge organistfagforeningerne og Folkekirkens Ungdomskor er reglerne for korsang under corona så uklare, at det truer fremtiden for korsang. Foto: Kåre Gade

Organister og ungdomskor mener, at myndigheder og politikere bør fremlægge dokumentation for de gældende coronaregler for sang. Den manglende afklaring truer nemlig folkekirkens korarbejde

I sidste uge gjorde Mikael Wandt Laursen, generalsekretær i Frikirkenet, i Kristeligt Dagblad opmærksom på, at en ny britisk undersøgelse udfordrer Sundhedsstyrelsens fortolkning af smitterisikoen ved sang.

Dansk Organist og Kantor Samfund

Fredag den 4. september afholdt Dansk Organist og Kantor Samfund årsmøde og generalforsamling.

Læs årsberetningen

Se årsregnskabet

Klaus Viggo Jensen, Ringkøbing ønskede ikke genvalg til bestyrelsen. Anders Gaden, Aarhus blev valgt som nyt medlem af DOKS’ bestyrelse.

Bestyrelsen konstituerede sig med genvalg til forretningsudvalget: Karin Schmidt Andersen, formand, Poul Skjølstrup Larsen, næstformand, Philip Schmidt-Madsen, kasserer.