Ny generalsekretær i Danmission

Ny generalsekretær: Danmission har potentiale til at blive relevant for langt flere mennesker

"Det er nu, vi skal skabe fremtidens Danmission. Det er nu, vi kan, og det er nu, vi skal," siger Kristian Sloth Petersen, Danmissions nye generalsekretær. Foto: Carsten Villadsen/Danmission

Kristian Sloth Petersen er ny generalsekretær i Danmission. Kirke.dk har fanget ham på vej på ferie, hvor han afsatte tid til at svare på fem hurtige spørgsmål om sin nye stilling

Den 3. september tiltræder Kristian Sloth Petersen som ny generalsekretær i Danmission. Siden årsskiftet har tidligere generalsekretær Mogens Kjær været konstitueret i stillingen, som Jørgen Skov Sørensen fratrådte kort før jul.