Menighedsrådsvalg kan stadig gennemføres trods sænket forsamlingsforbud

Selvom forsamlingsforbuddet er blevet sænket i flere kommuner, får det ikke konsekvenser for det kommende menighedsrådsvalg. Foto: Kåre Gade

Selvom forsamlingsforbuddet mandag blev sænket, får det ikke umiddelbart konsekvenser for menighedsrådsvalg og konfirmationer, mener berørt provst. Landsforeningen af Menighedsråd er enig

Regeringen indførte mandag eftermiddag en række restriktioner i 18 udvalgte kommuner, efter at smittetallene i den seneste tid er steget.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien