Teologisk uddannelse

Menighedsfakultetet indgår samarbejde med norsk uddannelsesinstitution

Menighedsfakultetet indgår nyt samarbejde med Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Olso. Det vil ifølge Menighedsfakultetet gøre det lettere for studerende at tage en kandidatuddannelse på Københavns Universitet eller Aarhus Universitet

Menighedsfakultet i Aarhus vil fra sommeren 2019 tilbyde en teologisk bacheloruddannelse, der akkrediteres i norsk regi. Dermed går Menighedsfakultetet fra at samarbejde med University of South Africa til at samarbejde med Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Olso. Beslutningen er blandt andet truffet for at give Menighedsfakultetets studerende de bedste betingelser for at blive optaget på danske kandidatuddannelser i teologi, skriver Menighedsfakultetet i en pressemeddelelse.