Lønpakker og ny strategi reddede Mission Afrika fra coronadøden

Det bragte Mission Afrika i store problemer, at organisationen måtte lukke 65 genbrugsbutikker fra den ene dag til den anden på grund af corona. Men butikkerne blev også en del af redningen, da de atter kunne genåbne. Foto: Mission Afrika

2019 var økonomisk og organisatorisk et godt år for Mission Afrika. Alligevel var coronaen ved at tage livet af den gamle missionsorganisation. På lørdag venter et usædvanligt årsmøde

På lørdag holder Mission Afrika årsmøde i Herning. Og i Vejle. Og i København. Samtidig.

Mission Afrika

Mission Afrika er en folkekirkelig missionsorganisation, der samarbejder med partnere i Afrika og Danmark om flere end 70 kirkelige og sociale projekter.

Projekterne har blandt andet fokus på for forkyndelse, sundhed og undervisning.

Mission Afrika blev stiftet i 1911 under navnet Dansk Forenet Sudan Mission; en selvstændig gren af den internationale organisation Sudan United Mission. I 2008 ændrede organisationen navn til det nuværende.