Magtdebat i Folkekirken

Landsforeningen inviterer til dialog på Facebook

Næstformand i Landsforeningen af Menighedsråd har på Facebook inviteret folkekirkens faglige organisationer til dialog. Ingrid Bartholin Gramstrup fra Organistforeningen håber, de faglige organsationer efter sommerferien får en direkte invitation til at mødes og tale om landsforeningen som arbejdsgiverorganisation. Foto: Heiner Lützen Ank

Som en reaktion på kritikken fra de ni faglige organisationer i folkekirken, inviterer Landsforeningen af Menighedsråd i et opslag på Facebook til dialog

Besøger man Landsforeningen af Menighedsråds Facebookside, kan man se et foto af Inge Kjær Andersen, næstformand i Landsforeningen af Menighedsråd. Hen over fotoet står: ”Åben invitation til direkte samtale – jeg er klar!”

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail