Menighedsrådsvalg 2020

Landsforeningen af Menighedsråd ønsker ikke menighedsrådsvalget udsat

Menighedsrådsvalget i 2020 bør afholdes som planlagt, mener Landsforeningen af Menighedsråd, efter at bestyrelsen i dag har drøftet spørgsmålet. Foreningen sætter i stedet ind for at hjælpe sogne, som er blevet forsinket i rekrutteringen af nye medlemmer. Foto: Henning Bagger / BAG /Ritzau Scanpix

En enig bestyrelsen i Landsforeningen af Menighedsråd ønsker, at menighedsrådsvalget afholdes som planlagt

Fredag eftermiddag holdt bestyrelsen i Landsforeningen af Menighedsråd et ekstraordinært bestyrelsesmøde for at afgøre foreningens holdning til en udskydelse af efterårets menighedsrådsvalg.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien