Landskursus i Danmarks Kordegneforening

Kordegnenes Landskursus: Vigtigt at prioritere opgaverne i en alsidig arbejdsdag

Der har netop været afholdt Landskursus i Danmarks Kordegneforening. Et landskursus, hvor deltagerne kan deltage i flere minikurser, der alle handler om en del af kordegnenes arbejdsdag, for eksempel personalejura eller bogføring. Foto: Heiner Lützen Ank

Mandag til torsdag var omkring 400 kordegne samlet til landskursus på Hotel Nyborg Strand. Et møde mellem kollegaer, hvor netværk og kollegaskab bliver vedligeholdt, og hvor der samtidig er rig mulighed for at blive opdateret på de mange forskellige arbejdsopgaver, hverdagen som kordegn byder på 

”Låse op, slå alarmen fra, sortere post, personregistrering først for det ene sogn, så for det andet sogn, sende SMS til de to formænd om, hvad de skal i løbet af dagen, læse egne mails og opdatere kalender.” 

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Danmarks Kordegneforening

Fagforeningen, som har 731 medlemmer, varetager medlemmernes faglige, tjenstlige og økonomiske interesser og har forhandlingsret ved overenskomstforhandlinger med Kirkeministeriet. Foreningen udgiver medlemsbladet Kordegnenes Blad, der udkommer fire gange om året.

På landskurset finder også foreningens generalforsamling sted.

Kilde: Danmarks Kordegneforening