Seksuelle krænkelser

Konference sætter fokus på forebyggelse af seksuelle overgreb i det kirkelige miljø

”På tværs af teologiske holdninger er der enighed om, at det er noget, der angår alle, og er et emne, alle har en fælles interesse i at bekæmpe," siger Annette Bech Vad, landsleder i Agapae, der står bag konferencen om seksuelle overgreb. Foto: Pressefoto

Agape står bag konference om seksuelle overgreb i kirkelige miljøer og lancerer samtidig en hjemmeside med redskaber til, hvordan overgreb undgås

”Vi bliver løbende kontaktet i forbindelse med sager om seksuelle overgreb i det kirkelige miljø og er derfor overbevist om, at vi har noget at byde ind med i forhold til dette problem.”

Fokus på seksuelle overgreb

Agape arbejder med diakoni og tilbyder blandt andet en række terapimuligheder.

hjemmesiden om seksuelle overgreb kan man få råd til, hvordan man forholder sig til problemet.