Kirketjenere og kirkegårdsansatte i oprør: Aflys julegudstjenester

FAKK – Forbundet for Kirke- og Kirkegårdsansatte, og Danmarks Kirketjenerforening rejser ny kritik af de seneste retningslinjer fra Kirkeministeriet. De to faglige organisationer mener, julegudstjenesterne bør aflyses. Foto: Adam Garff

Kirkeministeriet nye, skærpede retningslinjer møder skarp kritik Kirketjenerforeningen og Forbundet for Kirke- og Kirkegårdsansatte. Julegudstjenesterne bør aflyses. Også fordi deres medlemmer er særlig udsatte

"Aflys julegudstjenester i folkesundhedens tegn," lyder det fra to fagforeninger til kirkminister Joy Mogensen.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail