Kirkeordfører til kirkeminister: Vil ministerier samarbejde om at øge optaget af teologistuderende?

De Konservatives kirkeordfører Birgitte Bergman beder endnu engang kirkeministeren tage kontakt til uddannelses- og forskningsministeren for at undersøge, om måden, ledighedstallene for teologer bliver opgjort, er korrekt. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

De Konservatives kirkeordfører Birgitte Bergman er ikke tilfreds med kirkeministerens svar om ledighedstallene for teologer. Derfor har hun stillet kirkeministeren yderligere et spørgsmål om sagen

Siden midten af november har De Konservatives kirkeordfører Birgitte Bergman forsøgt at finde ud af, hvad der er op og ned i måden, man opgør ledigheden for teologer.