Kirkelige aktører kritiserer manglende meldinger om mundbind

Fra torsdag skal der bæres mundbind i landets kirker. Det forudser Landsforeningen af Menighedsråd. Men der er endnu ikke kommet en udmelding fra Kirkeministeriet, og det møder kritik. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er endnu uklart, hvorvidt man skal bære masker i kirken fra i morgen. Kritisk mener Landsforeningen af Menighedsråd. Kommunikationsekspert mener, folkekirken skal være mere offensiv for at få klarere meldinger

”Hvorfor mener du, at du som minister skal sende ”vejledninger” ud på Facebook? Hvorfor bruger du ikke dine kræfter på blot at orientere om, at de kommer, og at der arbejdes på det - og så faktisk selv begynder at arbejde på det?”

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail