Kirkelige aktører: Der er ikke brug for en undersøgelse af seksuelle krænkelser

Der findes ikke på nuværende tidspunkt tal, som kan definere omfanget af sexisme i folkekirken. Foto: Kåre Gade

Også i folkekirken foregår sexisme og seksuelle krænkelser, hævder præster. Folkekirkens aktører mener alligevel ikke, det er nødvendigt med en undersøgelse af omfanget

”Hvordan ser det ud med sexisme i folkekirken? Vi er en organisation med tusindvis af medarbejdere og endnu flere frivillige. Det er naivt at tro, der slet ikke eksisterer sexisme i kirken. Selvfølgelig gør der det.”

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail