Kommunikation i coronatiden

Kirke- og kulturmedarbejder: Jeg savnede kontakt til kolleger og menighedsråd

Kirke- og kulturmedarbejder Randi Bjerg Anholm (t.h.) savnede kontakt til kolleger og menighedsråd under coronanedlukningen. Hendes positive erfaring er, at initiativer, der involverer lokalsamfundet, er med til at gøre kirken synlig. Foto: Kåre Gade

Kirke- og kulturmedarbejder Randi Bjerg Anholm har under coronaen oplevet, at kommunikationen er bedst, når den involverer lokalsamfundet. Selv savnede hun kollegial sparring og kontakt til menighedsrådet

Randi Bjerg Anholm er kirke- og kulturmedarbejder i Søborg Kirke, hvor en del af hendes arbejde er at stå for kirken kommunikation. Hun er ikke i tvivl: Coronatiden har været hård.

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien