Kommunikation i coronatiden

Kirke- og kulturmedarbejder: Jeg savnede kontakt til kolleger og menighedsråd

Kirke- og kulturmedarbejder Randi Bjerg Anholm (t.h.) savnede kontakt til kolleger og menighedsråd under coronanedlukningen. Hendes positive erfaring er, at initiativer, der involverer lokalsamfundet, er med til at gøre kirken synlig. Foto: Kåre Gade

Kirke- og kulturmedarbejder Randi Bjerg Anholm har under coronaen oplevet, at kommunikationen er bedst, når den involverer lokalsamfundet. Selv savnede hun kollegial sparring og kontakt til menighedsrådet

Randi Bjerg Anholm er kirke- og kulturmedarbejder i Søborg Kirke, hvor en del af hendes arbejde er at stå for kirken kommunikation. Hun er ikke i tvivl: Coronatiden har været hård.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien