Bispevalg 2020

Kampen om bispekåben foregår i stigende grad på de sociale medier

At føre bispevalgkamp i dag kræver, at man evner være på foran kameraet og dele sig selv på sociale medier. På billedet fanger kameraerne distriktsforeningernes bispevalgmøde i Hillerød den 2. september 2020. Mødet blev streamet på stiftets Facebookside. Foto: Heiner Lützen Ank.

Bispekandidaternes kampagner føres i stigende omfang på de sociale medier, og det stiller nye krav til kandidaterne, vurderer eksperter

At dømme ud fra kandidaternes digitale kampagner, så fører Peter Birch en meget veltilrettelagt og strategisk gennemtænkt kampagne. Kan han holde det tempo frem til valgdagen, så bør han ligge lunt i vindersvinget til bispevalget i Helsingør.