I kulturlivet skaber ønsket om en åbning ingen splid mellem ledelse og ansatte

I kulturlivet er der bred enighed om, at man ønsker en genåbning. Det står i kontrast til de folkekirkelige debat, hvor ansatte flere gange under coronaen har forholdt sig kritisk til dispositionerne fra folkekirkens ledelse. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Flere gange under coronaen har der været stor uenighed blandt folkekirkens ledelse og ansatte om, hvorvidt der skulle åbnes eller lukkes mere. En interessekonflikt, der ikke eksisterer i kulturlivet

500 kulturinstitutioner opfordrede forud for årsdagen for nedlukningen af Danmark statsminister Mette Frederiksen (S) til at fremlægge en åbningsplan for kulturlivet. Kulturinstitutionerne ønskede at vide, hvornår de igen kan lukke folk ind på museer, teatre og kulturhuse.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail