Hvem besluttede at fritage begravelser fra loftet på 10 personer?

Ifølge ældreministeren er begrundelsen for, at begravelser og bisættelser er undtaget ... Foto: Adam Garff

Mange folkekirkeansatte undrer sig over, hvorfor bisættelser og begravelser er fritaget fra reglen om maksimum ti personer. Kirke.dk satte sig for at finde svaret. Sådan forløb vores research

Fra onsdag (den 18. marts, red.) har det med få undtagelser været forbudt at være forsamlet mere end ti personer ad gangen

Begravelser i folkekirken

Begravelser og bisættelser er fritaget fra bekendtgørelsen om, at maksimum ti personer må være forsamlet.

Biskoppernes opdaterede vejledning om begravelsesformer

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien