Genåbning af kirker

Genåbningsgudstjeneste med blå handsker, sprit og sangark

Kirketjener Anna Pedersen og sognepræst Hanne Jørgensen havde glædet sig til, at man atter kunne fejre gudstjeneste i Sindal Bykirke Kristi Himmelfartsdag. Foto: Heiner Lützen Ank

Kristi Himmelfartsdag blev der for første gang i to måneder holdt gudstjeneste i Sindal Bykirke. En almindelig gudstjeneste under ikke helt almindelige rammer

Klokken er 10.00, og kirketjener Anna Pedersen åbner kirkedøren. Om en halv time begynder dagens gudstjeneste i Sindal Bykirke, og de første deltagere gør klar til at gå ind.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien