Samtalekort

Forlagschef og akademileder: Samtalekort nedbryder afstanden mellem mennesker

Både forlaget Eksistensen og Grundtvigsk Forum har udgivet flere sæt samtalekort og fra begge steder lyder meldingen, at samtalekort er et oplagt redskab til at skabe en god dialog. Foto: Heiner Lützen Ank

Samtalekort vinder frem flere steder. De kan handle om liturgi, sorg eller konfirmation, men fælles for dem er, at de skal være med til at sætte en sund samtale i gang. Efterspørgslen fortsætter og vi kigger allerede på temaet for de næste, siger forlagschef

Samtalekort er blevet en populær samtalestarter. Grundtvigsk Forum har lavet samtalekort i mange år. Forlaget Eksistensen, Kræftens Bekæmpelse, Akademisk Forlag og Lohse har også udgivet samtalekort.

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail