Folkekirken drøfter nye stramninger på to møder onsdag

Selvom regeringen har skåret forsamlingsloftet ned til fem personer og indført andre skærpelser af coronarestriktioner, kan der formelt stadig holdes gudstjeneste i landets kirker. Men på møder onsdag skal retningslinjerne for kirkerne drøftes. Foto: Heiner Lützen Ank

Tirsdag indførte regeringen en række stramninger af de gældende coronarestriktioner. Men det står stadig ikke klart, om og hvordan de kommer til ramme kirkerne. Det tages op på to møder i morgen

Opdateret tirsdag kl. 18.54 med citater fra kirkeministeren

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail