Fagforeninger: Coronaindsatsen bør evalueres igen, og nu skal kirkefunktionærerne inddrages

Kordegnenes fagforening mener, at der er brug for en ny coronarapport, der ser på coronakrisen fra et lønmodtagersynspunkt. Ønsket bakkes op af flere andre fagforeninger, som især peger på, at der især er brug for at evaluere kommunikationen under krisen. Foto: Kåre Gade.

Det er vigtigt også at høre kirkefunktionærernes erfaringer fra coronatiden, lyder det fra tre fagforeningsformænd. Derfor er der brug for en ny evaluering, der i særlig grad behandler problemerne med kommunikationen

Der er brug for yderligere en evaluering af folkekirkens indsats under coronaen, og denne gang skal folkekirkens ansatte tænkes med.