Indvandrere i folkekirken

Ekspert: Nye tal kalder på dobbelt medlemskab af folkekirken

For at få flere ikke-vestlige indvandrere til at blive en del af folkekirken, er der brug for, at forslaget om dobbelt medlemsskab bliver til noget, mener Hans Raun Iversen. Her ses afrikanske baptister i Broholmkirken i Hvidovre, International City Baptist Church (ICBC). Foto: Peter Kristensen

80.000 ikke-vestlige indvandrere er kristne, men kun 10.000 er medlemmer af folkekirken. En katastrofe ifølge Hans Raun Iversen, der mener, at svaret er dobbelt medlemskab

Cirka hver femte af de knap 356.000 ikke-vestlige indvandrere, der befinder sig i Danmark, er kristne, viser en ny analyse fra Videnscenter for Integration.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail