Coronavirus

Der bliver alligevel gudstjeneste i Jyllinge: "Det bliver en gudstjeneste under tvang"

Sognepræst Kaj Bollmann, der her leder en af bispedebatterne i Helsingør Stift tidligere på året, og resten af menighedsrådet i Jyllinge ender alligevel med at gennemføre en gudstjeneste juleaften. Til trods for meldingen om det modsatte tidligere. Foto: Heiner Lützen Ank

Menighedsrådet i Jyllinge retter ind og holder juleaftensgudstjeneste. Manglende respekt for det myndige lægfolk, mener sognepræst

Torsdag aften (17. december 2020, red.) meldte menighedsrådet i Jyllinge Sogn ud, at de ikke ville afholde gudstjeneste juleaften.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail