Coronaen presser Indre Mission på økonomien

Svigtende indtægter fra blandt andet Hotel Hebron, der ligger tæt på Hovedbanegården i København, skaber økonomiske problemer for Indre Mission. Foto: Heiner Lützen Ank

Indre Mission er på vej mod et nyt år med underskud, fordi pandemien gør det vanskeligt at drive hotel og rejsebureau. Organisationen har meldt åbent ud om vanskelighederne og budgetterer med øgede gaveindtægterne

Indre Mission endte i 2020 med et underskud på 15,1 millioner kroner i det interne driftsregnskab, og de økonomiske udfordringer ser ud til at fortsætte her i 2021. Til trods for tilskud fra statslige hjælpepakker forventer Indre Mission lige nu at komme ud af 2021 med et driftsunderskud på 8,4 millioner kroner.