Biskop kræver, at der synges ved kirkernes julegudstjenester

Roskilde Stifts biskop Peter Fischer-Møller mener, det er fuldt forsvarligt at gennemføre julegudstjenesterne, og selv har han ingen ansøgninger fået om at aflyse julegudstjenesterne. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Roskildebiskop Peter Fischer-Møller mener, det i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anvisninger er fuldt forsvarligt at gennemføre julegudstjenesterne, og kræver, at der synges. Coronasituationen er alvorlig, men kirkerne kan håndtere sagen, mener han

Når kirkerne om to uger holder juleaftensgudstjenester, vil det foregå under de gældende coronarestriktioner – med færre deltagere, afstandskrav og mundbind ind og ud af kirken. 

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail