Liturgidebat

Biskop: Folkekirkens medlemmer har ansvaret for liturgidebattens succes

Tre af landets biskopper opfordrer til, at debatten om folkekirkens liturgi bliver bred og folkelig. Det er dog vanskeligt at få øje på, hvordan det konkret finder sted, lyder det fra Landsforeningen af Menighedsråd og KFUM og KFUK. Foto: Heiner Lützen Ank

Biskopperne opfordrer til en bred og folkelig liturgidebat. Men hvordan skal det konkret foregå, og hvad er succeskriterierne for en bred, folkeligt debat?

”Kan det mon lade sig gøre at få en bred samtale i gang om liturgi og liturgiens betydning?”