Nordisk bispemøde

Biskop: Erfaringer fra finsk grænseland gav inspiration til genforeningsåret

Nordens biskopper - med partnere - var samlet til en stor konference i det østlige Finland fra den 24. - 28. juni. Foto: Ari Nakari

Den 24. til den 28. juni mødtes Nordens biskopper i det østlige Finland. Temaet for konferencen var passende “The border” - grænsen. Man lærer om sig selv ved at opleve, hvordan andre gør tingene, siger dansk biskop

De danske biskopper var med, da det fællesnordiske bispemøde fandt sted i grænselandet i det østlige Finland. Blandt deltagerne var også biskopperne fra Island, Grønland, Norge, Sverige, Finland samt ærkebiskoppen fra Estland.