Ansatte i folkekirken går ned i løn

Præster og øvrige ansatte i folkekirken går fra 1. februar ned i løn. Det sker, fordi lønnen i staten følger lønudviklingen i det private. Foto: Kåre Gade / Helsingør Stift

1. februar går alle statsansatte automatisk ned i løn. Det sker som en konsekvens af den manglende lønudvikling på det private arbejdsmarked under coronaen. For en præst er der tale om cirka 100 kroner i måneden

Den 1. februar er der et økonomisk smæk til alle ansatte i staten i form af en lønnedgang på 0,25 procent.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail