Bispevalg i Aalborg

Annette Bennedsgaard: Valgkampen har givet mig fornyet energi til arbejdet i folkekirken

Annette Brounbjerg Bennedsgaard, provst og formand for Provsteforeningen, blev ikke valgt som biskop over Aalborg Stift. Men valgkampen har givet hende endnu mere viden og indblik i folkekirkens udfordringer - og hvordan de løses. Foto: Heiner Lützen Ank

Selvom Annette Brounbjerg Bennedsgaard tabte kampen om at blive biskop over Aalborg Stift, har valgkampen givet hende fornyet tro på folkekirken og lyst til at arbejde videre i den

Hvad tager du med fra valgkampen?

Blå bog: Annette Brounbjerg Bennedsgaard

Født i 1969.
Forhenværende sognepræst i Odder Kirke og Gellerup Kirke. Tidligere udviklingskonsulent i Kirkefondet.
Fra 2014 provst i Horsens Provsti og blev i 2020 formand for Provsteforeningen.
Har blandt andet været formand for styregruppen for Kristen Muslimsk Samtaleforum og medlem af bestyrelsen for Folkekirke og Religionsmøde.
Mor til tre døtre.