Årsfest i Mission Afrika skal diskutere åndsfrihed

Henrik Engelbrekt Refshauge, generalsekretær i Mission Afrika. Foto: Mission Afrika

Åndsfrihed er en forudsætning for religionssamtale, og derfor skal der sættes fokus på det tema ved Mission Afrikas årsfest og repræsentantskabsmøde den kommende weekend, forklarer generalsekretær

Få løftet låget om åndsfrihed og byg bro mellem det politiske og danske folkekirkeliv.

Mission Afrika

Mission Afrika, der oprindeligt blev stiftet i 1911 som dansk gren af det internationale Sudan United Mission, er en folkekirkelig missionsorganisation.