Analyse

Nye strategier skal bygge bro i klassisk konflikt i Danmission

På grund af corona afvikles Danmissions repræsentantskabsmøde i år på en enkelt dag, og mødet på Nyborg Strand livestreames på YouTube. Her ses tidligere missionær Leif Munksgaard på talerstolen. Foto: Skærmbillede fra YouTube

ANALYSE: Coronakrisen har påtvunget Danmission en spareplan, men planen understøtter samtidig to nye strategiske spor, der skal bygge bro i de interne konflikter. I dag præsenteres de for repræsentantskabet

De mange deltagere som i dag lørdag mødes til Danmissions livestreamede repræsentantskabsmøde på Nyborg Strand sidder coronarigtigt med passende afstand mellem borde og stole. Der er ikke sang, men der vil alligevel være en anden samklang til mødet end tidligere. 

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Morten Bangsgaard

Morten Bangsgaard skriver kirkepolitiske analyser til Kirke.dk.

Han er tidligere generalsekretær i Det Konservative Folkeparti og adm. direktør i IT-Branchen. Han er uddannet fra Københavns Universitet og CBS, og læser til daglig teologi på Københavns Universitet samt er medlem af Det Etiske Råd og Tænketanken Eksistensen.

Læs alle Morten Bangsgaards analyser