Anne Bunimowicz

Spejderne har fået ny sekretariatschef

Paraplyorganisationen Spejderne, som samler fem af landets spejderkorps, har fra den første december 2020 ansat Anne Bunimowicz som ny sekretariatschef

I sin stilling som sekretariatschef bliver Anne Bunimowicz’ primære arbejdsopgaver at sikre afholdelsen af Nordens største spejderlejr i 2022 med cirka 40.000 deltagende spejdere. Ud over at skulle arbejde med Spejdernes Lejr 2022 kommer hun til at være med til at udvikle organisationen. Det fremgår af pressemeddelelsen, som citerer en af Spejdernes to formænd, Stine Kirk Jensen, for at sige: