Anne Mette og Hans Henry Langvad Amorsen

Sømandsmissionen ansætter nyt værtspar i Grønland

Ægteparret Anne Mette og Hans Henry Langvad Amorsen skal fra januar 2020 være værtspar på Sømandsmissionens hotel i Ilulissat i Grønland.

Sømandsmissionen har ansat Anne Mette og Hans Henry Langvad Amorsen fra Sabro som det første værtspar til Hotel Avannaa i Ilulissat fra 1. januar 2020. De lander i Grønland den 6. januar, og de første gæster ankommer til hotellet den 21. januar. Det skriver Sømandsmissionen i en pressemeddelelse.