Kurt Johansen

SAT-7-leder modtager Bibelselskabets Pris

Bibelselskabets formand Peder Ø. Andreasen (tv) holdt tale for Kurt Johansen (th). Bibelselskabets Pris blev i år uddelt ved en SAT-7-konference i Apostelkirken i København. Foto: Jesper Noer

I forbindelse med sit jubilæum modtager Kurt Johansen i dag Bibelselskabets Pris. Det gør han for, med uddelerens egne ord ”sit utrættelige arbejde med at give undertrykte kristne en stemme og udbrede kendskabet til Bibelen. ”

Det er en prestigefyldt pris, generalsekretæren for tv-stationen SAT-7 tirsdag modtog. Prisen gives til ”en person, der skal anerkendes for en særlig indsats med at gøre Bibelen nærværende i samfundet.” Tidligere modtagere tæller blandt andet Bjarne Reuter (2015), Johannes Møllehave (2007) og Geert Hallbäck (2014).