Slesvig Provsti

Nye præster præsenteret i Slesvig

På billedet ses fra venstre: Merethe Neldeberg Jørgensen, Mai-Britt Josephsen Knudsen, Gothart Magaard, Alena Strelow, Hasse Neldeberg Jørgensen, Henriette Heide-Jørgensen Foto: DANSK KIRKE I SYDSLESVIG

De nye præster i Slesvig blev i den 20. februar præsenteret for biskoppen over Slesvig-Holsten stift

De nye danske præster i syd for grænsen den 20. februar præsenteret for biskoppen over Slesvig-Holsten stift, Gothart Magaard. Det skriver Dansk Kirke i Slesvig i en pressemeddelelse. 

Ved præsentationen mødte biskoppen de præster, der er tiltrådt embede i Sydslesvigske danske menigheder i det seneste år. Det er Alena Strelow, Valsbøl, Merethe Neldeberg Jørgensen, Ansgar kirke i Flensborg, Henriette Heide-Jørgensen, Husum-Frederikstad og Mai-Britt Josephsen-Knudsen, Helligåndskirken i Flensborg. Sydslesvigprovsten, Hasse Neldeberg Jørgensen er også tiltrådt i det forløbne år. Til april tiltræder også Sanne Dahlin i Læk, vest for Flensborg.

Traditionen med at præsentere nye præster for biskoppen går tilbage 1969, er del af grænsesamarbejdet og handler om gensidig anerkendelse af hinandens præster.