Selma Ravn

Ny udlandsprovst og leder af Danske Sømands- og Udlandskirker

Præst ved Frederikskirken i Paris Selma Ravn er ny udlandsprovst i DSUK fra 15. juni. Udover at være provst for de udsendte præster og leder af sekretariatet skal hun samarbejde med udenrigsministeriet og de danske ambassader og konsulater. Foto: Privatfoto

Pastor Selma Ravn bliver udlandsprovst og leder af Danske Sømands- og Udlandskirker

Pastor Selma Ravn, nuværende præst ved Frederikskirken i Paris, bliver ny udlandsprovst og leder af Danske Sømands- og Udlandskirker (DSUK) med tiltrædelse fra 15. juni. Det skriver DSUK i en pressemeddelelse.