Annette Brounbjerg Bennedsgaard

Ny formand for Provsteforeningen

Annette Brounbjerg Bennedsgaard, provst i Horsens, er ny formand for Provsteforeningen

I søndags blev en ny formand for provsteforeningen valgt af foreningens bestyrelse. Der er tale om Annette Brounbjerg Bennedsgaard, der er provst i Horsens Provsti. Hun tager over efter Peter Birch, provst i Gentofte Provsti, der til januar bliver Helsingør Stifts nye biskop. Jørgen Christensen har hidtil været fungerende formand for Provsteforeningen, da Peter Birch fratrådte, efter han i oktober blev valgt som biskop. Jørgen Christensen blev i søndags næstformand.