Morten Hørning Jensen

Ny akademisk leder på Menighedsfakultetet

Foto: Menighedsfakultetet
  • Navn: Morten Hørning Jensen, 49 år.
  • Tidligere stilling: Lektor og forsker på Menighedsfakultetet i Ny Testamente, førsteamanuensis ved Fjellhaug International University College, professor II ved Det Teologiske Menighedsfakultet i Oslo, Research Fellow ved University of South Africa, fast klummeskribent ved Kristeligt Dagblad og redaktør af Selskab for Bibelsk Arkæologis blad TEL.
  • Tiltræder som: Akademisk leder på Menighedsfakultetet.
  • Uddannelsesbaggrund: cand. theol. og ph.d. fra Aarhus Universitet.
  • Om ansættelsen: "Som faglig leder af akademiet bliver det Morten Hørning Jensens opgave at sikre kvalitet i forhold til forskning og undervisning. Det er vigtigt, at forskning på en konfessionel institution altid er baseret på videnskabelig metode, og at de ansatte har en betydelig uafhængighed i arbejdssituationen. Jeg er overbevist om, at Morten Hørning Jensen har alle nødvendige kompetencer til at løfte denne vigtige ledelsesopgave" udtaler fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen.
  • Kilde: Pressemeddelelse fra Menighedsfakultetet.