Robert Strandgaard Andersen

Menighedsfakultetet kårer Årets Teolog

Sognepræst i Hjordkær i Sønderjylland, Robert Strandgaard Andersen, blev søndag den 30. august kåret til Årets Teolog 2020 af fakultetsleder samt formand for bestyrelsen for Menighedsfakultetet

Kåringen som Årets Teolog 2020 tilfalder en teolog, der ifølge Menighedsfakultetets vurdering på en særlig måde har virket til at fremme evangelisk luthersk kristendom. I år ønskede bestyrelsen for Menighedsfakultet at kåre en teolog der ellers er relativt ubemærket i den store offentlighed, det skriver Menighedsfakultetet i en pressemeddelelse.