Københavns stift ansætter tre nye konsulenter

Københavns stift har ansat to juridiske konsulenter Simone Nørskov Østerby og Julie Weile Larsen og en proceskonsulent Anne Møen, som alle tre er startet i midten af september. Juristerne er ansat som stiftsfuldmægtige, og Anne Møen skal hjælpe projektet Børnenes Katedral på vej.

Når man ringer ind til Københavns Stift og har brug for hjælp og vejledning af en af konsulenterne, er det nye stemmer man møder. Julie Weile Larsen og Simone Nørskov Østerby skal som stiftsfuldmægtige, svare på juridiske spørgsmål om menighedsråd, kirkekarnov, forsikringsenheden, byggesager og kirkefunktionærer.