Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation

ISOBRO får ny generalsekretær

Mette Grovermann, som tidligere har været sekretariatschef for ISOBRO, er ny generalsekretær for brancheorganisationen. Foto: Heiner Lützen Ank

ISOBRO får ny generalsekretær, når organisationens nuværende sekretariatschef, Mette Grovermann, 1. september overtager stillingen fra Robert Hinnerskov

”I forbindelse med et forberedt generationsskifte i Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation, ISOBRO, udpeges Mette Grovermann til ny generalsekretær for organisationen.”

Sådan skriver ISOBRO i en pressemeddelelse på organisationens hjemmeside torsdag den 29. august.

En udnævnelse, der ifølge pressemeddelelsen glæder Tina Donnerborg, chef for genbrug i Røde Kors, og formand for ISOBRO.

”Da ISOBRO har et lille, men effektivt sekretariat, og der ligger mange store og omfangsrige opgaver forude, finder bestyrelsen det essentielt at bibeholde kontinuitet og viden, således at ISOBRO fortsat kan betjene sine 190 medlemsorganisationer på det højest mulige niveau. Dette sikres ved udnævnelsen af Mette Grovermann, og vi er umådeligt glade for, at hun har valgt at sige ja. Hun har bestyrelsens fulde opbakning, og vi ser frem til samarbejdet.”

Også den nye generalsekretær, Mette Grovermann, ser frem til de nye opgaver. 

”Det bliver uden tvivl nogle store sko at fylde ud, men jeg føler mig godt rustet til opgaven og ser frem til samarbejdet med bestyrelsen om løsning af de kommende opgaver.”

Udskiftningen træder i kraft 1. september 2019.

Ny generalsekretær for ISOBRO prioriterer gennemsigtighed og tryghed
ISOBRO For abonnenter på Kirke.dk

Ny generalsekretær for ISOBRO prioriterer gennemsigtighed og tryghed