Joachim Juel Vædele

Grundtvigsk Forums sekretariatsleder står til søs

Joachim Juel Vædele stopper med årets udgang som sekretariatsleder for Grundtvigsk Forum for at lede Den Sejlende Højskole. "Der er ikke så mange, der er uddannet skibstømrer og sejlskibssømand, og jeg føler faktisk en forpligtelse til at rejse mig fra kontorpladsen og bruge de evner, både konkret og i et læringsperspektiv,” siger han. Foto: Vartov

Efter syv år ved roret i Vartov stikker sekretariatsleder Joachim Juel Vædele til søs med Den sejlende Højskole – men først fra årsskiftet

Joachim Juel Vædele har siden 2013 boet og arbejdet på Vartov i Københavns Indre By, hvor han har været sekretariatsleder for Grundtvigsk Forum. Med årets udgang stopper han til fordel for et job på Den Sejlende Højskole, som han er stifter af og forstander for. Det skriver Grundtvigsk Forum på deres hjemmeside.